Ingrediente: Aluat : 100 g faina 20 g amidon 1 ou 1 varf cutit praf de copt 3 g zahar 70 g unt Umplutura : 1 pahar mic de zahar 2 oua Coaja de portocale Coaja...
Ingrediente: 2 oua 1 cana de zahar 2 cani de faina 1 cana kefir 6 linguri unt topit pe foc mic pana cand devine - maroniu 2 lingurite praf de copt un praf de...
Ingrediente: 2 linguri unt 2 linguri faina zeama de la un borcan de 900 g compot de visine sare si piper dupa gust 1/2 lingurita coaja de portocala rasa
Ingrediente: Blat : 250 g faina 100 ml ulei 100 ml lapte gras 1 mana de stafide Putin cognac Esente 3 oua mari 400 g gem acrisor 1 plic praf de copt Putina...
Cu totii stim ca cele mai multe beneficii ale consumului de fructe le obtinem din coaja, ca de la citrice se consuma doar pulpa (miezul), coaja fiind necomestibila, chiar otravitoare in unele cazuri, asa ca ne-am gandit sa cautam si sa vedem la ce ne-ar folosi cojile...
Ingrediente: 7 oua 210 g zahar 210 g faina FARA praf de copt Pentru crema: 3 oua intregi 180 g zahar 350 ml frisca + inca vreo 400 ml pentru ornat esenta de...
Ingrediente: 300 g unt 100 g cacao 6 oua 12 linguri zahar 2 linguri rom 2 linguri zahar vanilat 100 g nuci 100 g coaja de portocala zaharisita 150 g de visine...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: 2 foi Pandispan 2 plicuri Crem Ole ciocolata 2 plicuri Crema de tort cu rom si trufe 1 plic Crema de tort de vanilie 1 plic Crema de la fantezie...
Ingrediente: 1/2 kg mere, cirese, visine, caise, piersici etc, 200 g franzela, 300 ml lapte, 100 g unt, 5 oua, 1/4 1 smîntîna, coaja de lamiie, 150 g zahar...