Ingrediente: Blat: pentru o tava de 26cm/32 cm 6 oua 6 linguri zahar (180 gr) 3 linguri ulei 6 linguri faina 1/2 lingurita praf de copt coaja de portocala zahar...
Ingrediente: 400 gr. de biscuiti 300 gr. de unt topit 400 gr. de capsuni (curatate si spalate) 500 gr. de branza mascarpone 200 ml de frisca lichida 5 linguri...
Ingrediente: blat: 3 oua 75 g zahar 75 g faina 100 g ciocolata o lingurita praf copt 50 g unt un praf de sare crema: 200 g smantana 4-5 linguri zahar 150 g...
Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg...
Ingrediente: Foi: 400 g faina 1 ou 75 g zahar 1 lingura miere 4 linguri lapte 1 praf de copt 125 g margarina Crema: 2 plicuri ness 200 ml frisca lichida 200 g...
Ingrediente: 250 g faina de griu - 120 g unt - 50 g zahar pudra - un ou - o lingura rasa de amidon - coaja rasa de la o lamiie/portocala - 250 g ricotta - 100...
Ingrediente: Foaie 4 oua 4 lg zahar 3 lg faina o lg cacao 1/2 plic zahar vanilat bourbon Crema 125 g mascarpone 125 g frisca 100 g zahar pudra 1/2 plic zahar...
Ingrediente: 150 g ciocolata amaruie 125 g unt 2 oua 100 g zahar 100 g faina 1/4 lingurita praf de copt 200 g mascarpone cacao dulce oua mici de ciocolata...
Ingrediente: Blat: 8 oua 8 lg zahar 4 lg apa 6 lg faina 2 lg cacao 4 lg nuca macinata esenta de rom Crema 1: 2 galbenusuri 100gr zahar 125 gr baranza mascarpone...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru blat: 2 oua 100 g. zahar 100 g. faina 100 ml. cafea 4 linguri cacao 1 lingurita praf de copt sare Pentru crema: 500 g. caise 10 g. gelatina...