Ingrediente: foi: 250 g margarina, 375 g faina, 180 g zahar pudra, un praf sare, o lingurita rasa bicarbonat sodiu stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de la o...
Ingrediente: Blatul: 7 oua 3 galbenusuri 400 g prune coapte 300 g unt 300 g zahar 300 g faina Esenta de vanilie 1 lingurita coaja de portocale ½ plic praf de...
Ingrediente: 200 g zahar un pliculet de zahar vanilat 200 g ulei o lingurita de bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie sau otet de mere 4 linguri apa 200...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: 250g unt(sau margarina) 3 oua 1 praf de copt 500g faina un praf de sare 2 ligurite zeama de lamaie 150g nuci pisate(rumenite inainte in cuptor)...
Ingrediente: Pentru blat: 3 galbenusuri, 150 g unt , 3 linguri zahar farin , coaja rasa de lamaie, 2 linguri zeama de lamaie, 1 lingurita praf de copt, esenta...
Prajiturile cu foi de casa sunt un rasfat culinar si le puteti pregati pentru orice ocazie de sarbatoare sau cand va e pofta de ceva bun, facut in casa.