Ingrediente: 4 foi filo 35 gr unt 2 oua 100 gr smântână grasă 40 gr parmezan ras 1/2 linguriță piper 4 roșii uscate (la soare) 4 felii de sunca de Parma busuioc...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 250 g paste "scoica" 2-3 linguri pasta de tomate 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita cu zahar ulei de masline busuioc uscat patrunjel verde...
Ingrediente: fussili sau alte paste scurte (si nu numai) 3-4 rosii uscate 1 catel de usturoi 10 frunze de busuioc (productie proprie) 1 lingura ulei de masline...
Ingrediente: 250 g paste fierte 1 conserva de rosii decojite -400 g 200 g bacon taiat cubulete marunte o priza de piper 5 crengute de busuioc 3 prize de...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: o caserola ficatei de pui 500 ml lapte o conserva rosii in bulion (sau rosii proaspete) 2 cepe cativa catei de usturoi busuioc sare, piper
Ingrediente: 1 vanata mare, dar supla, spalata si taiata in felii de 1cm grosime 2 ardei rosii copti si curatati de seminte 4-5 rosii uscate 1 legatura de...
Ingrediente: jumatate de mango copt 1 rosie mica jumatate de castravete putin otet balsamic putin ulei de masline presat la rece si cateva frunze de busuioc...
Ingrediente: 1 conserva naut (spalat si scurs) 1 conserva fasole rosie (spalata si scursa) 1 conserva boabe de porumb 4 rosii (4-5 de la care am scos zeama si...
Ingrediente: o ceapa, taiata fin un catel de usturoi, taiat fin un morcov, taiat cubulete /dat pe razatoarea mare o mana de busuioc proaspat, taiat grob ulei...
Ingrediente: Pentru 4 bruschete iti trebuie: 1. 4 felii de paine (preferabil felii patrate de toast) 2. 1 lingura de ulei de masline 3. 2-3 rosii 4. busuioc 5....