Petitchef

RULOURI DE VINETE PANE CU BRANZA EDAM



mal



Vinetele le-am spalat , apoi le-am taiat feli pe lung. Le-am asezat in strecuratoare si le-am presarat cu sare. Le-am lasat cateva ore pana s-a scurs tot  lichidul amarui  din ele.

Branza am taiat-o bastonase, atat cat sa poata fi invelita in felia de vanata. Am format rulourile, le-am dat prin pesmet si apoi prin ou. Le-am prajit in baie de ulei.

  Se servesc calde, cu salata asortata sau reci in compania altor aperitive.

Pofta!












Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de vinete cu bacon si mozarella la grill
Rulouri de vinete cu bacon si mozarella la grill
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri de vinete si branza
Rulouri de vinete si branza
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri de vinete
Rulouri de vinete
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaCine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Tofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei