Ingrediente: Pentru 4 vafe: 280 gr de cartofi 75 gr smântână groasă 1 ou 50 gr de făină 15 gr de unt sare piper 1 lingură arpagic tocat Umputură: 4 fel...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 200 gr de cartofi noi piper sare 1 strop de ulei de masline 1 lingurita de unt 1 praf de rozmarin 2 cornuri 4 felii de branza raclette 4 felii...
Ingrediente: - 6 oua mari - 6 triunghiuri de branza topita (sau 6 felii) - 6 felii de paine toast - 2 rosii - 1 ceapa - 1 ardei gras 100 g unt de masa - ule...
Ingrediente: - 4 felii de paine cu seminte - 3 linguri suc de mere - 75 g varza murata tocata fidea 125 g muschi de porc la cuptor, feliat - 50 g branza teleme...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!