Petitchef

Eshkeneh - Supa de ceapa si schinduf

Felul principal
4 porții
14 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Sotati ceapa in ulei pana devine aurie, dar nu arsa, si adaugati turmericul si schinduful.
  • Adaugati cele 2 linguri de faina si amestecati continuu ca sa nu se arda, apoi stingeti cu apa sau supa de legume treptat.
  • Lasati la fiert aproximativ 30 de minute sau pana cand nu vi se mai pare ca schinduful uscat se simte aspru. Nu uitati sa adaugati sare.
  • Acum, intr-un castron bateti ouale si le adaugati peste supa zdrentuite. Daca doriti sa adaugati si iaurt, il amestecati cu ouale si procedati ca la supa cu iaurt sau ca la ciorba de burta.
  • Se serveste cu lamaie si optional cu menta uscata deasupra.

R Retete de acasa si de departe

Întrebări:




Comentarii:

10/08/2013

Super.........

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează