Petitchef

Sos de anghinare

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Anghinarele se taie in doua si se pun la fiert in apa clocotita cu sare impreuna cu lamaia taiata. Se fierb pana se inmoaie, 12-15 minute.
  • Intre timp se preincalzeste cuptorul la 180ºC. Anghinarele se scurg intr-o strecuratoare si se trec sub jet de apa rece. Se pun apoi intr-un blender impreuna cu galbenusurile, maioneza, vinul, ceapa, mustarul si sosul Worchestershire.
  • Se mixeaza si se pune amestecul intr-un bol termorezistent care se da la cuptor.
  • Se tine aproximativ 40 minute si se lasa la temperatura camerei 5 minute inainte de servire. Se serveste alaturi de preparate din carne.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:




Comentarii:

14/12/2013

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează