Petitchef

Sos (dip) aromat cu gogosari copti si branza


Ingrediente: 2 gogosari mari (sau ardei ro?ii), 2 linguri de usturoi tocat, 1 / 4 pahar cu frunze de busuioc proaspete, 3 linguri de ulei de m?sline extravirgin, o ceasca de brânza ras?, 4 linguri de unt, sare ?i piper dup? gust.
Coacem ardeii si ii curatam de coaja si de semin?e, apoi ii taiem în buc??i mici.
Într-o tigaie se amestec? ardeii cu usturoi, busuioc si 3 linguri de ulei de m?sline si ii sotam  la foc mediu, timp de 10 minute; astfel aromele se amestec?.
Mixam totul pana ce obtinem un piure; reînc?lzim pana la fierbere si adaugam jum?tate din brânz?; amestec?m pân? se tope?te. Se adaug? unt, sare ?i piper dup? gust. Fierbem timp de 5 minute.








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Sos / dip din ardei cu rosii
Sos / dip din ardei cu rosii
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Sos / dip de nuci
Sos / dip de nuci
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de branza
Sos de branza
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: