Ingrediente: carne tocata amestec ou ceapa usturoi verdeata sare si piper faina si ulei pentru prajit Pentru sos -rosii in bulion -o ceapa -2 catei usturoi -o...
Ingrediente: 1 fazan 2-3 felii de bacon sau kaiser 4 linguri de unt 1 lingura de zahar pudra 50 ml de coniac 400 g de struguri 500 ml de supa de fazan - sau...
Ingrediente: 2 dorade, circa 800 g in total sare piper negru, proaspat macinat 1 lamaie 1 ardei iute rosu 1 catel de usturoi 2-3 linguri de ulei de masline...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 2 bucati muschi de vita inalte de 3 degete 1 lingura unt topit 200 gr dovleac dulce (ludae) 1/2 vin rosu demidulce 1 baton scortisoara 1 buc anason...
Ingrediente: 800 g file de cod, taiata in 4 bucati 6-7 linguri de ulei de msline 1-2 catei de usturoi, tocat 2 linguri de pasta de tomate rosii decojite la...
Ingrediente: 1 compozitie bigne-uri 1 caserola de inghetata de vanilie, preferata voastra Sosul de ciocolata: 100 g ciocolata cu lapte 100 g unt 100 g zahar,...
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: 2 buc file de somn sare,piper boia de ardei dulce o mana de spaghetti(eu am folosit integrale) ulei de masline patrunjel verde Pentru sos: ulei de...
Ingrediente: pere; zahar tos; zahar vanilinat; zeama de lamaie; coaja de lamaie; o cana de lapte de capra; 2 bete scortisoara; scortisoara macinata; o cana de...
Ingrediente: Pentru somn: 1 somn (de aprox. 1kg) 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie 1 lingura ulei de masline piperat coaja rasa si zeama de la 1...
Ingrediente: 500 ml bulion de rosii (sau pasta de rosii) 300 g mazare verde boabe, din conserva, scurse 1 lingura amidon alimentar un praf de nucsoara 1...
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala...
Ingrediente: 300 g cartofi curatati si taiati cubulete 3 foi de dafin 25 g unt 10 ml lapte cald sare Pentru sos: 20 ml lapte 1 ceapa rosie mica, curatata si...
Ingrediente: 4 piepti de rata, circa 1 kg in total 4 linguri de zahar brun 2 linguri de apa 2 linguri de otet alb 1 ceapa, tocata marunt 1 1/2 cana cu fond de...
Ingrediente: 2 pastravi medii aproximativ 30 boabe de struguri de masa mari o jumatate de lamaie faina pentru prajit pestele si 2 linguri pentru sos o lingura...
Ingrediente: 1 kg. carne de porc tocata, 4 oua, 2 cartofi fierti,nu prea mari, o capatina de usturoi,nu prea mare, sare, piper, cimbru. 3 linguri pasta de...
Ingrediente: 150 ml lapte cald 250 g faina 1 ou 2 lg ulei 1 praf de sare 50 g fulgi de migdale 100 g unt 60 g pesmet 150 g zahar sucul de la 1 lamaie 800 g...