Petitchef

Tarhon in otet

Altele
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Tarhonul se spala bine, apoi frunzele se rup de pe tulpini si se indeasa in borcan.
  • Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o lingurita sare. Se completeaza cu otet pana se umple borcanul . Se pastreaza la loc intunecat si racoros.


Întrebări:




Comentarii:

05/10/2013

Coe bunamentariul tău:

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/08/2013

Simpla si gustoasa .acum o prepar reteta voastra .multumesc

(0) (0) Abuz
02/06/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Copane de pui cu marinadă japoneză
Copane de pui cu marinadă japoneză
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează