Ingrediente: 1/2 kg ciuperci champignon curatate si taiate in bucatele nu prea mici 3 linguri ulei de masline 1 lingura rasa de faina 1 cana de lapte...
Ingrediente: 500 g ciuperci, a ales ciupercile brune 500 g piept de curcan, curatat, spalat si taiat cuburi o ceapa mare sare, piper si marar, fie uscat fie...
Ingrediente: 600 g carne de vitel 1 kg cartofi 1 ceapa mai mare 1 lingurita boia de ardei dulce 70 ml pasta de tomate sare,piper,cimbru 1 foaie de dafin...
Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete 2 legaturi ceapa verde ½ kg rosii coapte 1 legatura patrunjel Ulei de masline 1 lingura pasta de tomate Malai pentru...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: o cana de orez, o ceapa mare, 1-2 pahare de apa, 50 ml ulei, sare, piper, marar tocat, un borcan de zacusca din legume crude, cateva masline.
Ingrediente: 5 cartofi, 300 g hiribe(ciuperci), 150 g mazare verde, 2 lg ardei rosu tocat, o ceapa, putin piper,boia, oregano,sare, 3 lg ulei de masline, pt...
Ingrediente: 400 grame de naut fiert ,scurs, 3 rosii,taiate cuburi,puteti folosi si varianta din conserva, 2 linguri de ulei de masline, 2 cepe rosii...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: carne de manzat taiata cuburi ulei de masline un cub de unt o mana de frunze de salvie proaspata sare, piper faina 1 radacina de pastarnac 2-3...
Ingrediente: 1 kg cartofi 250 g teci subtiri 250 g pasta de rosii 2 oua 2 linguri faina 4-5 linguri ulei de masline 3 graunti de usturoi 1 lingurita cimbru 2...