Ingrediente: -1 kg fasole verde cat mai tanara pentru sosul de usturoi: 1 capatana usturoi 3-4 linguri ulei 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu 1 lingura otet...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: broccoli 1 ou 2 linguri faina pesmet sare, vegeta,piper Pentru sos: 100 ml smantana 2-3 catei de usturoi o lingurita ulei sare patrunjel verde
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: 400 grame tagliatelle cu ou 350 grame ciuperci champignon, taiate fin 100 grame smantana, nu prea grasa 1 lingura unt ( eu am folosit 1 lingura de...
Ingrediente: un piept de pui sau pui intreg... o conserva de ciuperci sau ghebe 2 cepe, sare, ulei 400 ml smantana 2 lg faina, usturoi 1 ou, piper optional ,...
Ingrediente: o casoleta (aprox 500 g) ciuperci pleurotus 1 ceapa 200 g smantana 1 lingura de unt 3-4 linguri de lapte 1 lingura faina mozzarela rasa sau orice...
Ingrediente: 3 pulpe de pui 2 catei de usturoi un cubulet de unt 1 lingura ulei de masline sare piper curry 250 ml smantana 100 ml lapte 1 lingurita cu varf faina