Petitchef

Vinete cu umplutura de carne tocata


Ingrediente:

4 vinete
1 ceap?
1 ardei verde
1 ardei iute ro?u
1 c??el de usturoi
200 g brânz? de capr?
200 g carne tocat? de vit?
sare,
piper
piper cayenne
125 ml sup?

Mod de preparare:
Sp?la?i vinetele, cur??a?i-le, t?ia?i-le pe lung ?i îndep?rta?i-le pulpa. Toca?i m?runt 100 g din pulp?. Preg?ti?i ceapa ?i ardeiul ?i t?ia?i-le buc??i mici. Sp?la?i ardeiul iute, cur??a?i-l, t?ia­?i-l pe lung, îndep?rta?i-i semin?ele ?i toca?i-l foarte m?runt.
Cur??a?i usturoiul, sp?la?i-l ?i pisa?i-l. Fr?mânta?i brânza de capr?, carnea tocat?, ardeiul gras, vinetele tocate, ceapa, usturoiul ?i ardeiul iute. Condimenta?i amestecul cu sare, piper ?i piper cayenne.
Incinge?i cuptorul la 180°C. ...







Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1h19m
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Burger monstru
Burger monstru
1 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vinete umplute cu carne
Vinete umplute cu carne
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vinete umplute la cuptor
Vinete umplute la cuptor
4 porții
1h30m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Vinete umplute
Vinete umplute
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne tocataRetete cu carne tocataCine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: