Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Branza topita

De Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
(3.75/5 - 12 voturi)
2 comentarii


Ingrediente:

- 1 l lapte,
- 700 g branza de vaci,
- 200 g unt,
- 2 oua,
- 1 lingurita sare,
- ½ lingurita bicarbonat de sodiu.

Preparare:

Etapa 1: Laptele fierbinte se amesteca cu branza de vaci si se trece printr-o sita. Se adauga untul topit, ouale, bicarbonatul si sarea.

Etapa 2: Se pune amestecul pe foc amestecand continuu si se tine pana devine lucios. Se lasa branza sa se raceasca si sa se intareasca.

Etapa 3: Cartofi gratinati cu branza de vaciRulouri de dovlecei cu pasta de branzaPlacinta cu branzaBudinca de cartofi cu branzaBudinca de taiteiMamalinguta fiarta in lapteSufleu de faina cu branzaBanana cu branzica de vaciRulouri cu marmeladaSufleu de gris cu prune uscate.

Etapa 4: Pashka de piersici cu ghimbirRosii umplute cu branzaSendvis cu branzaPasta de branza de vaci cu maslineBranza de vaci cu afine.


Printează pagina Adaugă la favorite
De Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase (Vizitează situl)




Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Gustos!!!

Postat 19/04/2012, 17:12
4 / 5

Tres, tres bonnes !

Postat 07/01/2012, 11:49

Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Mascarpone – o branza atipica Mascarpone – o branza atipica „La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: