Petitchef

Fursecuri cu iaurt

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru decor:

Preparare

  • Cernem faina intr-un castron, impreuna cu praful de copt. Facem o adancitura in mijloc si punem sarea, untul moale, galbenusul, iaurtul, esenta si zaharul.
  • Amestecam bine toate ingredientele pana obtinem un aluat potrivit de moale. Presaram faina pe masa de lucru si intindem aluatul intr-o foaie
    groasa de 4-5 mm. Decupam formele dorite.
  • Pentru decor:
    Batem bine albusul cu zeama de lamaie si zaharul adaugat treptat, pana obtinem o bezea lucioasa.
  • O punem intr-un pos si decoram fursecurile. Le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  • Incingem inainte cuptorul si coacem fursecurile timp de 15-20 min. pana se rumenesc.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Fursecuri 3 ingrediente
Fursecuri 3 ingrediente
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri spiralate cu diamante
Fursecuri spiralate cu diamante
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
4 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Invioreaza-te cu un Iaurt Parfait! Invioreaza-te cu un Iaurt Parfait! De ce iaurt de casa? De ce iaurt de casa? Colectie de retete cu iaurt Colectie de retete cu iaurt

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează