Petitchef

Coasta de porc umpluta

Antreuri
8 porții
1 oră
5 ore
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se desface coasta la mijloc printre coaste se condimenteaza cu sare si piper poti folosi si condiment pt carne de porc pt un gust mai deosebit,apoi faci umplutura ficatu se pune sa fiarba 5 minute apoi se scoate si se taie marunt,se tau ouale fierte ceapa taiata marunt patrunjelul,ceapa verde ,se inmoaie painea in putina apa apoi se stoarce si se marunteste pieptul de pui fiert apoi se condimenteaza cu sare piper si cele 10 oua crude .SE umple coasta apoi se coasa cu ata intr o parte ,se pune intr o tava unde se pune o cana de apa iar coasta se stopeste cu ulei se lasa la cupto la foc mic 4-5 ore punind ulei din tava pe coasta din cand in cand.Cand este gata se scot oasele cand e calda se lasa la racit apoi se poate taia feli.


Poze

Coasta de porc umpluta
Coasta de porc umpluta - poza 2

Întrebări:




Comentarii (13):

21/03/2014

Super

(0) (0) Abuz
29/03/2013

Foarte bun,eu o fac fara ceapa este la fel de buna

(0) (0) Abuz
30/01/2013

Abia astept sa fac si eu mincarea asta.cred ca e super buna.Felicitari

(0) (0) Abuz
28/01/2013

FOARTE GUSTOASA.POFTA BUNA!

(0) (0) Abuz
28/01/2013

Pesante ma tanto,tanto buona.

(0) (0) Abuz
elena500, 28/01/2013

Despre ce coasta este vorba ca nu prea inteleg nimic

(0) (0) Abuz
28/01/2013

Bun!!

(0) (0) Abuz
28/01/2013

Cu o compozitie asemanatoare umplu coasta de miel la Paste.Reteta am invatat-o pe cand eram profesoara in Maramures ,de la gazda mea.De multi ani o fac de paste.imi pare rau ca nu am o fotografie sa o arat

(0) (0) Abuz
28/01/2013

Arata bine ,dar plina de colesterol

(0) (1) Abuz
adriana 89, 15/05/2012

Naspa

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează