Petitchef

Oua cu caviar

Caviarul ne place sa-l gustam simplu si sa ne umplem gura de aromele minunatelor perle. Daca sunteti in cautarea unor alimente cu care sa il asociati, sa stiti ca ouale fierte sunt o potrivire perfecta. O reteta atat de simpla, atat de eleganta, ce va permite sa oferiti musafirilor un altfel de aperitiv

Antreuri
1 porții
2 min
3 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

1

Preparare

  • Etapa 1 - Oua cu caviar
    Fierbeti putina apa intr-o craticioara. Adaugati oul si fiebeti-l timp de 3 minute.
  • Etapa 2 - Oua cu caviar
    Scoateti oul din apa si puneti-l intr-un sport special de oua. Decojiti partea superioara a oualui, si indepartati un pic albusul astfel incat sa ajunge la galbenus. Puneti 1-2 lingurite de caviar deasupra.
  • Etapa 3 - Oua cu caviar
    Gata! Serviti imediat!


Poze

Oua cu caviar
Oua cu caviar - poza 2
Oua cu caviar - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Cateva cuvinte despre Caviarul Almas – cel mai scump caviar din lume Cateva cuvinte despre Caviarul Almas – cel mai scump caviar din lume 6 altfel de oua 6 altfel de oua Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează