Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

REȚETE





REȚETE

Papanasi de dovlecei

(4.24/5 - 173 voturi)

22 comentarii

Papanasi de dovleceiTipul rețetei: Antreuri
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Ușor

Ingrediente:

1 dovlecel mare,
200 g branza de vaci,
2 oua,
faina cat cuprinde,
sare,
piper.
Preparare:

Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoarea mica.
Se stoarce de zeama si se amesteca cu branza de vaci trecuta prin sita si cu oualele batute spuma.
Condimentam cu sare si piper, apoi adaugam faina cat sa avem o coca nici moale, nici tare.

Se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Puteti servi alaturi o salata de varza alba si nelipsitele rosii.

Pofta buna!



Imprimer cette page
de Elucubratiiculinare (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentariisdfsd:

4 / 5

FOARTE BUN

2 / 5

Bunicica

5 / 5

Delicios

| i cooked this recipe
5 / 5

O reteta usoara si foarte buna !

5 / 5

Super buna

4 / 5

Daca vreti si o varianta mai sanatoasa a acestei retete puteti sa puneti papanasii la cuptor intr-o tava tapetata cu foaie de copt. Pofta buna!

... click aici pentru a vedea toate comentariile (22)

Rețete inrudite


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează...10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovleceiMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător