Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Papanasi de dovlecei

(4.29/5 - 188 voturi)
25 comentarii



Ingrediente:

1 dovlecel mare,
200 g branza de vaci,
2 oua,
faina cat cuprinde,
sare,
piper.

Preparare:

Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoarea mica.
Se stoarce de zeama si se amesteca cu branza de vaci trecuta prin sita si cu oualele batute spuma.
Condimentam cu sare si piper, apoi adaugam faina cat sa avem o coca nici moale, nici tare.

Se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Puteti servi alaturi o salata de varza alba si nelipsitele rosii.

Pofta buna!


Printează paginaAdaugă la favorite

Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Delicios

Postat 14/11/2013, 18:35 | am gătit această rețetă
4 / 5

Super ok

Postat 24/07/2013, 10:42 | am gătit această rețetă
5 / 5

Eu am pus zahar si le-am transformat in desert ( binenteles am renuntat la piper).

Postat 25/09/2016, 11:57
5 / 5

Beavo. F. bun !!!

Postat 08/03/2015, 19:40
5 / 5

Papanasi sun foarte bun eccelet

Postat 15/11/2014, 10:44
4 / 5

FOARTE BUN

Postat 17/03/2014, 13:27
...click aici pentru a vedea toate comentariile (25)

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovleceiMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: