Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Papanasi de dovlecei

(4.26/5 - 181 voturi)

24 comentarii

Papanasi de dovleceiTipul rețetei: Antreuri
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Ușor
Printează pagina
Ingrediente:

1 dovlecel mare,
200 g branza de vaci,
2 oua,
faina cat cuprinde,
sare,
piper.
Preparare:

Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoarea mica.
Se stoarce de zeama si se amesteca cu branza de vaci trecuta prin sita si cu oualele batute spuma.
Condimentam cu sare si piper, apoi adaugam faina cat sa avem o coca nici moale, nici tare.

Se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Puteti servi alaturi o salata de varza alba si nelipsitele rosii.

Pofta buna!




Printează pagina
De Elucubratiiculinare (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Beavo. F. bun !!!

5 / 5

Papanasi sun foarte bun eccelet

4 / 5

FOARTE BUN

2 / 5

Bunicica

5 / 5

Delicios

| am gătit această rețetă
5 / 5

O reteta usoara si foarte buna !

... click aici pentru a vedea toate comentariile (24)

Rețete inrudite



Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovleceiMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase



Convertor uinitați de măsură


Meniul zilei

Delicios sau Dezgustător

Tort de ciocolata, , ora 12Tort de ciocolata, , ora 12
dezgustător
delicios