Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Papanasi de dovlecei

(4.28/5 - 187 voturi)
24 comentarii


Ingrediente:

1 dovlecel mare,
200 g branza de vaci,
2 oua,
faina cat cuprinde,
sare,
piper.

Preparare:

Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoarea mica.
Se stoarce de zeama si se amesteca cu branza de vaci trecuta prin sita si cu oualele batute spuma.
Condimentam cu sare si piper, apoi adaugam faina cat sa avem o coca nici moale, nici tare.

Se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Puteti servi alaturi o salata de varza alba si nelipsitele rosii.

Pofta buna!


Printează pagina Adaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Beavo. F. bun !!!

Postat 08/03/2015, 19:40
5 / 5

Papanasi sun foarte bun eccelet

Postat 15/11/2014, 10:44
4 / 5

FOARTE BUN

Postat 17/03/2014, 13:27
2 / 5

Bunicica

Postat 29/01/2014, 19:50
5 / 5

Delicios

Postat 14/11/2013, 18:35 | am gătit această rețetă
5 / 5

O reteta usoara si foarte buna !

Postat 22/08/2013, 18:48
...click aici pentru a vedea toate comentariile (24)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: