Petitchef

Préfou

Préfou este o specialitate culinara din Vendée, Franta. Préfou se face cu paine garnisita cu usturoi proaspat tocat si unt. In general, se serveste cald, ca aperitiv. Si pentru mai multa aroma, am adaugat patrunjel proaspat: o minune!

Aperitiv
6 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

6

Materiale

  • Chopper

Preparare

  • Etapa 1 - Préfou
    Curatati si taiati cateii de usturoi.
    Intr-un chopper, amestecati untul moale, cu usturoiul si patrunjelul.
  • Etapa 2 - Préfou
    Taiati bagheta pe lungime si intindeti pe ambele parti amestecul anterior. Inchideti painea, infasurati-o in folie alimentara si dați-o la frigider pentru 30 de minute.
  • Etapa 3 - Préfou
    Taiati painea in felii mici (aproximativ 1 cm latime) si dati la cuptor timp de 10 - 15 minute la 200° C.
  • Etapa 4 - Préfou
    E gata! Se serveste fierbinte :-)

Observații:

Puteti face Préfou cu alte ingrediente. Simtiti-va liber sa il personalizati dupa gusturile dvs. adaugand branza, inlocuind patrunjelul cu busuioc, de exemplu.

Poze

Préfou
Préfou - poza 2
Préfou - poza 3
Préfou - poza 4
Préfou - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci la cookeo
Risotto cu ciuperci la cookeo
4 porții
26 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paella super rapida la multicooker cookeo
Paella super rapida la multicooker cookeo
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează