Petitchef

Sos de rosii cu branza. Minunat!

Un aperitiv foarte foarte gustos si usor de preparat.

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Dati rosiile pe razatoare (pe cea cu gaurile cele mai mari),puneti branza in sosul rezultat si pasati usor cu furculita pana ce totul devine omogen.Adaugati oregano (2-3 varfuri de cutit sau dupa gust),sare,piper si amestecati totul.
  • Intre timp prajiti 4 felii de paine,iar dupa ce le-ati prajit lasati-le 2-3 min sa se raceasca.Puneti sosul pe feliile de paine si mancati cu pofta . (puteti toca putina ceapa rosie sa puneti deasupra,si chiar putin patrunjel pentru o aroma cu adevarat minunata).


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează