Petitchef

Catina cu miere, la borcan - pt imunitate si vitamina C

Catina alba este un adevarat panaceu. Are printre alte vitamine, cel mai ridicat continut de vitamina E, Fsi C ( -cica de 14 ori mai mare decat a lamaii si de 2 ori mai mare decat a celebrului maces). Propriet??ile antioxidante ale c?tinei o recomand? pentru înt?rirea sistemului imunitar (este capabil? s? vindece virozele respiratorii ?i gripa), s?n?tatea ochilor ?i prevenirea îmb?trânirii, reglarea sistemului endocrin, reglarea nivelului de lipide din sânge, reducerea inflama?iilor.
Fructele de catina se recolteaza din august pana la sfarsitul lui octombrie, dar si iarna daca le gasiti aproape inghetate pe mladite, sunt perfecte!
Pe timpul iernii, fructele se pastreaza foarte bine in miere de albine.






Comentarii:

29/08/2012

Ce dracu zice in pula mea reteta cu miere catina..........................


(0) (0) Abuz
18/08/2012

Nu mi-ati dat reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salată vegetariană la borcan
Salată vegetariană la borcan
1 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie? Catina – panaceul universal Catina – panaceul universal

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează