Ingrediente: 1/4 cana sos Worcestershire 1 lingura sos de soia 2 linguri sos de ardei iute 2 lamai verzi(limes) 4 buc piept de pui mici, dezosate 1 buc mango 1...
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Ingrediente: un piept de pui 2 cartofi mai mari zeama de la o jumatate de lamaie 200 ml smantana o jumatate cana cu lapte dulce condimente diverse ulei pentru...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: Pentru snitel: un piept de pui mai mare sare piper 2 oua 4-5 linguri de faina pesmet susan Pentru cartofii la tava: 1 kg de cartofi 2 morcovi usuroi
Ingrediente: 1/2 cana pesmet 2 1/2 cana fulgi de porumb , mixati in blender 30 de secunde 2 linguri de seminte de susan 3/4 lingurite piper rosu 1 lingura...