Petitchef

Chec cu branza de vaci

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se cerne faina se amesteca cu amidonul ,sarea si bicarbonatul stins cu otet separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec apoi se adauga untul topit.
  • Se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,
    apoi branza de vaci,amestecand cu o lingura de lemn
    se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit.Se coace aprox 20min la temperatura mare(200grade)apoi inca 20la foc mic.


Întrebări:




Comentarii:

05/08/2012

Este inetresant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec apertiv cu bacon, branza de capra și nucă
Chec apertiv cu bacon, branza de capra și nucă
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec marmorat-crocant
Chec marmorat-crocant
8 porții
2 h 35 m
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Chec cu nuca si ciocolata
Chec cu nuca si ciocolata
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu resturi de raclette
Chec cu resturi de raclette
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu ton
Chec aperitiv cu ton
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si pere
Chec cu ciocolata si pere
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează