Petitchef

Marmelada de coarne

Desert
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Coarnele bine copate se spala se amesteca cu zaharul alb, se lasa la rece amestecand din cand in cand pana ce aproape se topeste .
  • Se aseaza intr-o cratita cu fund dublu se stoarce zeama de la lamaie pentru nu isi pierde din culoare si se pune la foc pana ce coarnele se desfac usor de pe sambure.Se lasa sa se raceasca si se trec prin sita indepartandu-se samburii.
  • Se obtine o marmelada foarte fina,parfumata cu o culoare deosebita. Se poate manca ca atare sau se poate folosi la tarte cu aluat fraged sau la umplerea paleurilor .


Poze

Marmelada de coarne
Marmelada de coarne - poza 2
Marmelada de coarne - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

03/09/2011

Sunt foarte multi incepatori care ar avea nevoie de mai multe detalii la reteta.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Coarne de gazela, mici delicii orientale
Coarne de gazela, mici delicii orientale
8 porții
1 h 45 m
Ușor
Rețetă Tapenade
Tapenade
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mojito royal cu sampanie
Mojito royal cu sampanie
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta portugheza - varianta maxi
Tarta portugheza - varianta maxi
8 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează