Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

DOBOS APERITIV

De Cu Mimi in bucatarie
(4.50/5 - 22 voturi)

2 comentarii


Un aperitiv foarte simplu de realizat si fparte usor de realizat!
Avem nevoie de:
-sunca presata feliata
-cascaval feliat(branza topita feliata)
-unt(sau crema de branza)

Se unge o felie de sunca cu unt moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand ajungem la inaltimea dorita.Se inveleste in folie alim.si se da la rece pentru aproximativ o ora;apoi se indreapta marginile si se taie dupa dorinta:cuburi,dreptunghiuri sau triunghiuri ca mine.

Imprimer cette page
De Cu Mimi in bucatarie (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Un prerparat rafinat si cu bun gust.

3 / 5

Comentariul tău: buna si usor de realizat, bv



Rețete inrudite


Articole conexe

O delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulDelicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu mozzarella si rosii cherry

Tarta cu mozzarella si rosii cherry
dezgustător
delicios