Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

DOBOS APERITIV

REȚETE


MENIUL ZILEI

Antreuri

Ciorba de miel

Felul principal

Miel la gratar

Desert

Pasca

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(4.50/5 - 22 voturi)

2 comentarii


Un aperitiv foarte simplu de realizat si fparte usor de realizat!
Avem nevoie de:
-sunca presata feliata
-cascaval feliat(branza topita feliata)
-unt(sau crema de branza)

Se unge o felie de sunca cu unt moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand ajungem la inaltimea dorita.Se inveleste in folie alim.si se da la rece pentru aproximativ o ora;apoi se indreapta marginile si se taie dupa dorinta:cuburi,dreptunghiuri sau triunghiuri ca mine.

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Un prerparat rafinat si cu bun gust.

3 / 5

Comentariul tău: buna si usor de realizat, bv


Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu crema de vanilie si capsune

Tarta cu crema de vanilie si capsune
dezgustător
delicios