Petitchef

Ciorba a la Banat

Ciorba a la Banat
hai ca glumesc acuma, e doar o varianta de ciorba,de fiecare data schimb cate ceva in ingrediente , de data asta am facut din : ceapa,ardei se pun la calit cu bucatele de carne de porc pulpa, gulii,telina, cartofi, morcovi ,patrunjel taiate cubulete si cateva rosii, se adauga in oala, se pune apa si se lasa la fiert, cand e gata se pune iaurt si verdeturi proaspete : marar,leustean,patrunjel, Doamne Ajuta ca am in gradina,cam asta a iesit se serveste cu ardei iute.










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba verde cu bors
Ciorba verde cu bors
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de rosii - sopa de tomate (agria)
Ciorba de rosii - sopa de tomate (agria)
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de varza (lucskos kaposzta)
Ciorba de varza (lucskos kaposzta)
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează