Petitchef

Ciorba de vacuta pt bebelusi

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • De aceasta data am nimerit o pulpa frageda frageda, asa ca nu a mai fost nevoie sa o pun la macerat. A spalat bine carnita si a pus-o la fiert in apa, asa intreaga.
  • O lasam pana nu mai face spuma si aruncam apa, spalam carnita si o taiem cubulete mici mici, ca pt bebelusi, punem alta apa si o punem din nou la fiert.
  • Dupa ce a fiert bine, punem si legumele taiate dupa preferinta sau date pe razatoare si orezul.
  • Le lasam sa fiarba impreuna, spre sfasit punem si bulionul si praful de sare.
  • Luam de pe foc si asezonam cu marar si patrunjel taiat fin.


Întrebări:




Comentarii:

01/07/2011

Este foarte gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează