Ciuperci conservate cu sare / mushrooms, canned with salt

(4.17/5 - 36 voturi)
4 comentarii


Ingrediente:

- 30 g sare la 1 kg ciuperci
- sau
- 300 g sare la 10 kg ciuperci

Preparare:

Etapa 1: Se pun in borcane mai mari si deasupra completam cu sare; dupa 2 zile continutul se mai aseaza si scade, deci se mai pot pune alte ciuperci oparite .

Etapa 2: Lasam sa fie in borcan un strat de lichid (deasupra ciupercilor) nu mai mare de 2-3 cm; ce este in plus se inlatura. La consum, aceste ciuperci trebuie desarate.


Printează paginaAdaugă la favorite

Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 21/11/2013, 13:05

Speram sa si reziste!!!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 03/10/2013, 09:27

Foarte bun...

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 28/09/2013, 19:33

Ffffff bune!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 15/12/2013, 22:25

No coment

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale