Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciuperci conservate cu sare / mushrooms, canned with salt

(4.17/5 - 36 voturi)
4 comentarii


Ingrediente:

- 30 g sare la 1 kg ciuperci
- sau
- 300 g sare la 10 kg ciuperci

Preparare:

Etapa 1: Se pun in borcane mai mari si deasupra completam cu sare; dupa 2 zile continutul se mai aseaza si scade, deci se mai pot pune alte ciuperci oparite .

Etapa 2: Lasam sa fie in borcan un strat de lichid (deasupra ciupercilor) nu mai mare de 2-3 cm; ce este in plus se inlatura. La consum, aceste ciuperci trebuie desarate.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

No coment

Postat 15/12/2013, 22:25
5 / 5

Speram sa si reziste!!!!

Postat 21/11/2013, 13:05
5 / 5

Foarte bun...

Postat 03/10/2013, 09:27
5 / 5

Ffffff bune!

Postat 28/09/2013, 19:33

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: