Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciuperci conservate cu sare / mushrooms, canned with salt

(4.14/5 - 35 voturi)

4 comentarii

Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 50 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 30 g sare la 1 kg ciuperci
- sau
- 300 g sare la 10 kg ciuperci
Preparare:

Etapa 1: Se pun in borcane mai mari si deasupra completam cu sare; dupa 2 zile continutul se mai aseaza si scade, deci se mai pot pune alte ciuperci oparite .

Etapa 2: Lasam sa fie in borcan un strat de lichid (deasupra ciupercilor) nu mai mare de 2-3 cm; ce este in plus se inlatura. La consum, aceste ciuperci trebuie desarate.




Printează pagina
De Diana Didona (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

No coment

5 / 5

Speram sa si reziste!!!!

5 / 5

Foarte bun...

5 / 5

Ffffff bune!


REȚETE


Rețete inrudite


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Paste cu kaiser la cuptor

Paste cu kaiser la cuptor
dezgustător
delicios