Petitchef

Zama acra cu curechi,tarhana,soanca si carnat

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Tarhana se prepara din 2 oua,50 ml.apa si gris cat cuprinde ca sa devina un aluat tare care se rade in supa.
  • Legumele se taie marunt si se calesc impreuna cu carnatul si sunca,apoi se face prajeala cu boia,se adauga apa si varza acra taiata marunt,condimentele si foile de dafin,se lasa aprx.1 ora la fiert la foc mic,apoi se adauga usturoiul taiat marunt si tarhana,se mai lasa cca 15 min la fiert.


Întrebări:




Comentarii:

02/01/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sandwich wrap cu carnat, avocado si rosii
Sandwich wrap cu carnat, avocado si rosii
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Norisor cu ou si carnat
Norisor cu ou si carnat
2 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Chow mein
Chow mein
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează