Petitchef

Friptura cu Morcov, Porc

12 rețete
Rețetă Friptura de porc cu morcovi

Friptura de porc cu morcovi

(99 voturi), (14) , (65)
Felul principal Ușor 5 min 20 min
Ingrediente: Ingrediente pentru 2 portii: 1. 4 cotlete de porc 2. 500 gr morcovi (aprox. 4 morcovi mari) 3. 2 portocale si jumatate 4. 50 gr miere 5. 3 linguri...
Rețetă Friptura de porc cu morcovi

Friptura de porc cu morcovi

(3 voturi), (9)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 4 cotlete de porc 500 g morcovi 2 portocale si jumatate 50 g miere 3 linguri de ulei 2 linguri busuioc sare, piper
Rețetă Friptura de porc cu sos de vin rosu

Friptura de porc cu sos de vin rosu

(175 voturi), (18) , (237)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 500 grame pupla de porc 300 ml vin rosu dulce 1 catel de usturoi 3 morcovi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 foi de dafin cimbru ardei iute...
Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor

Friptura de porc cu legume la cuptor

(109 voturi), (9) , (43)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 1 kg carne de porc 700 g cartofi 400 g morcovi 3cepe 300 g mazare verde 250 g branza de vaci 4-5 felii de sunca sau kaizer 1 ardei 2-3 linguri de...
Rețetă Friptura de porc pe pat de legume

Friptura de porc pe pat de legume

(7 voturi), (4)
Felul principal Foarte ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 600 g cartofi 2 buc morcovi 2 buc ceapa usturoi, sare, piper, 1 pahar bere, 5 linguri ulei, foi dafin, pantrunjel sau parmezan...
Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

(66 voturi)

Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...

Rețetă Friptura pe pat de legume

Friptura pe pat de legume

(30 voturi), (2) , (28)
Felul principal Foarte ușor 20 min 2 min
Ingrediente: 5 morcovi 4 radacini de patrunjel 2 pastarnaci 1 telina ceafa cu os pulpa de porc carnat de porc condimente ulei , apa
Rețetă Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne

Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne

(1 vot), (4)
Aperitiv Ușor 2 ore 1 h 10 m
Ingrediente: 750 g cotlet de porc 6 ardei Kapia rosii, galbeni 2 oua 1-2 morcovi 50 ml ulei 2 linguri ulei de masline 20 g costita fiarta si afumata (sau...
Rețetă Sarmale cu varza dulce si carne de porc

Sarmale cu varza dulce si carne de porc

(42 voturi), (11) , (43)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: o varza mare sau 2 mijlocii (cat mai infoiate si usoare sa fie) 300 ml ulei 3 cepe mari 2 morcovi un ardel rosu cateva fire patruntjel 100 g varza...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Pulpa de porc speciala - reteta casei

Pulpa de porc speciala - reteta casei

(16 voturi), (3) , (33)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc dezosata - bucata intreaga Pentru sos : o lingura miere de albine o lingurita mustar o lingura hrean ras 100 ml linguri vin...
Rețetă Porc cu legume la cuptor

Porc cu legume la cuptor

(9 voturi), (2) , (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 ceapa rosie 2 morcovi 1 albitura 1 ardei capia 4 cartofi 1 ardei iute Condimente Cativa catei de suturoi Foi de dafin cimbru
Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

(137 voturi)

Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...

Rețetă Pilaf cu carne de porc

Pilaf cu carne de porc

(19 voturi), (1) , (11)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 500 g pulpa de porc fara os o cana si jumatate de orez (cana de apa) 100 g unt o ceapa un morcov un ardel o lingura bulion cateva fire de...
Rețetă Pilaf cu carne de porc

Pilaf cu carne de porc

(9 voturi), (1) , (5)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 500 g pulpa de porc fara os o cana si jumatate de orez (cana de apa) 100 g unT o ceapa un morcov un ardel o lingura bulion cateva fire de...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează