Petitchef

Gustari rapide si apetisante


Ingrediente:

500 g piept de pui fara os
sare
piper alb
unt
4 felii mari de paine prajita
4 frunze de salata
crema de branza
2 oua fierte
1-2 fire de usturoi verde
o lingura de ulei masline

 
Mod de preparare:
Pieptul de pui se cur??? de pieli?e, se por?ioneaz? în patru fâ?ii mari, se unge cu unt, sare ?i piper alb ?i se pune pe gr?tar. Se las? câteva minute pe o parte pân? se rumene?te ?i câteva minute pe cealalt? parte.
Intre timp se preg?tesc patru felii mari de pâine, se pr?jesc, se ung uniform cu crema de brânz? ?i se ...








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Colectie de retete culinare rapide Colectie de retete culinare rapide

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează