Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Prajituri

De Restaurante de Lux


Ingrediente:

1 ou
50 g zahar
50 ml ulei
arome (zahar vanilat sau esenta de vanilie)
coaja de lamaie
1/2 pachetel praf de copt
faina, cat cuprinde - cam 250 g la un ou
putina sare
suc de sfecla rosie
suc de morcovi
cacao
1/2 pachet margarina

 
Mod de preparare:
Oul se freaca cu zaharul, un varf de sare, arome, dupa care se adauga uleiul treptat si se pune la urma faina, in care s-a amestecat 1/2 pachetel praf de copt nestins.
Din aluat se face un sul de 2 cm grosime, din care se vor taia ...

Imprimer cette page
De Restaurante de Lux (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Crema de zahar ars

Crema de zahar ars
dezgustător
delicios