Petitchef

Snitele

Snitele Snitele le prepar astfel:bucatile de carne le bat cu ciocanul de snitele,deasupra pun o punga ,noua,nu sare peste tot in jur si nu se dustruge fibra ,in timp ce bat carnea o presar cu putina sare,dupa ce au fost batute mai pun putin delikt ,pe fiecare in parte,apoi pun apa minerala si le las la macera citeva ore.Ouale le separ ,albusul il bat spuma cu putina sare,adaug si galbenusurile ,delikat.Dau snitele prin faina ,apoi prin ou ,le prajesc ,in tigaia incinsa ,pe ambele parti ,le scot pe servetele de hirtie ,sa preia uleiul in exces,se aranjeaza pe platou ,se srevesc asa cum sunt sau cu garnituri diferite.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Snitele din piept de pui
Snitele din piept de pui
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Snitele fragede din cotlet
Snitele fragede din cotlet
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Snitele din soia(de post)
Snitele din soia(de post)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Snitele de curcan
Snitele de curcan
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Snitele din piept de pui in pesmet
Snitele din piept de pui in pesmet
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Snitele de pui in aluat de bere
Snitele de pui in aluat de bere
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează