Petitchef

Balmos

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Daca linga el se afla un castron cu supa de salata verde, atunci te omenesti corespunzator.
  • Se pune la fiert jintuiala, se adauga sarea, untul , smintina si brinza de oaie . Cind clocoteste , se adauga in ploaie(slobozit) malaiul , se amesteca bine si se fierba cam 30 de minute.
  • Se desarta intr-un vas si se lasa la racit, ca sa se inchege. Fiind foarte gras, produsul se va desprinde de marginile vasului.
  • Este bun si delicios acest balmos, cam gras intr-adevar dar daca nu il fac asa mai bine nu il fac deloc , uit de dieta si de toate celelalte.


Poze

Balmos
Balmos - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/05/2014

Like

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de ied in sos de vin
Friptura de ied in sos de vin
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pastrama de oaie
Pastrama de oaie
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Briose cu telemea de oaie si legume
Briose cu telemea de oaie si legume
8 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Placinta cu multe feluri de branza
Placinta cu multe feluri de branza
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Crenvurști de casă
Crenvurști de casă
8 porții
2 h 5 m
Dificil
4.7 / 5
Rețetă Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează