Petitchef

Branzoici cu telemea

Se face un aluat din toate ingredientele,apoi se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald,iar apoi branzoicile gata umplute se dau la cuptor pana cand se rumenesc usor.

Altele
3 porții
20 min
30 min
Ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Se bate galbenusul de ou cu zaharul.
  • Se adauga faina ,sarea ,coaja rasa e lamaie si drojdia inmuiata in lapte caldut.
  • Apoi se framanta cu lapte,pana ce coca devine solida.
  • Se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald.
  • Se imparte aluatul in 9 parti egale ,se intind foi de aluat.
  • Puteti sa umpleti branzoicile cu ce doriti eu am pus telemea .Cu o pensula ungeti suprafata branzoicilor cu galbenus de ou.
  • Se dau la cuptor ,la foc mic ,circa 20-30 minute.
    Pofta buna!!!!

Rețete inrudite

YouTube

Bradut cu tapenade



Poze

Branzoici cu telemea
Branzoici cu telemea - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

ciobanu_t2013
ciobanu_t2013, 03/11/2013

Da ex

(0) (0) Abuz
15/06/2012

Super buna !!!

(0) (0) Abuz
14/06/2012

Vreau si eu un "branzoic"!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Jeleuri ousor
Jeleuri ousor
8 porții
24 h 5 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu lamaie fara coacere
Cheesecake cu lamaie fara coacere
10 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Moscow mule
Moscow mule
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează