Petitchef

Gogosari Picanti - Dulce -Acrisori

Altele
10 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Spalam bine gogosarii dupa care ii crestam in forma de X . Punem 2 l apa la fiert , adaugam 200 ml otet de 9 grade , 10 linguri zahar , 2 linguri sare si lasam sa dea in clocot.
  • Punem gogosarii crestati la oparit in solutie timp de 1 minut dupa care ii scoatem intr-un vas si lasam sa se racoreasca un pic. Hreanul il curatam si taiem fasii. In borcane , sau galetute de plastic asezam gogosarii opariti ,printre ei punem ardei iuti si fasiile de hrean ,iar deasupra fiecarui borcan punem un varf de cutit de praf conservant
  • Apoi turnati peste ei solutia de murat ce a-ti dat-o din nou in clocot. Capsati borcanele si le dati la dunst uscat intre paturi. Se pot servi in aproximativ 2 saptamani.


Poze

Gogosari Picanti - Dulce -Acrisori
Gogosari Picanti - Dulce -Acrisori - poza 2
Gogosari Picanti - Dulce -Acrisori - poza 3
Gogosari Picanti - Dulce -Acrisori - poza 4
Gogosari Picanti - Dulce -Acrisori - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Sa mancam dulce si sa vorbim dulce - Baclavaua! Sa mancam dulce si sa vorbim dulce - Baclavaua! Dulce ca un cartof dulce! Dulce ca un cartof dulce!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează