Petitchef

Pierogi cu branza

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru umplutura:

Preparare

  • Pentru aluat se amesteca apa, ouale, uleiul de rapita si sarea intr-un bol.
  • Se adauga faina si se framanta un aluat timp de 15 minute pana devine foarte elastic.
  • Dupa framantare se inveleste in folie de plastic si se lasa sa stea la temperatura camerei o ora. Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele intr-un bol cu o lingura de lemn. Dupa ce s-a odihnit aluatul se imparte in doua.
  • Din fecare bucata se intinde o foaie cu grosimea de 3 mm.
  • Se decupeaza cercuri cu diametrul de 9 cm care se umplu cu amestecul de branza. Se impaturesc si se fierb in apa cu sare la foc mic circa 10 minute. Se scurg, se presara cu unt topit si seminte de mac si se servesc.

Rețete inrudite

YouTube

Pop corn pizza


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Panini cu chorizo si emmental
Panini cu chorizo si emmental
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pop corn pizza
Pop corn pizza
4 porții
10 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Telemeaua...un fel de branza romaneasca Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează