Petitchef

Salata multicolora

Antreuri
6 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intii de toate rupem buchetele conopida si o fierbem in apa cu putina sare, timp de 8-10 minute... trebuie sa ramina crocanta. Scurgem de apa si lasam sa se raceasca intr-o strecuratoare pentru paste.
  • Preparam un sos din sare, otet si ulei. Asezam frumos conopida pe un platou, bucatelele nu prea frumoase, le-a asezat in mijloc si a acoperit cu buchetelele.
  • Taiem rondele castravetii, spalam caperele daca sint conservate in sare , clatim cu apa si maslinele a scos simburii si le-am taiat in doua, punem ardeii in otet si stropim cu sosul obtinut.Rapid, usor de facut si mai ales gustos si sanatos.
  • Se serveste cu piine proaspata a mea era calda, dar asta e alta reteta. Daca doriti sa fie si mai gustoasa, asta pentru zilele cind nu se posteste, puteti orna cu hamsii conservati in sare, le eliminam sira spinarii ii spalam bine si-i desfacem in doua fisii.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează