Petitchef

Spuma de lamaie

Antreuri
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Cum se procedeaza: Se amesteca galbenusurile cu zaharul, branza si coaja rasa de la 2 lamai. Cele 3 lamai ramase se decojesc, se taie bucatele si se amesteca in crema de branza.
  • In prealabil, gelatina se inmoaie in 4 linguri de apa, dua care se amesteca cu zeama de la 2 lamai, se fierbe cateva secunde, se lasa putin la racit si se amesteca cu crema de branza.
  • Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu crema de branza. Se tine la frigider 1-2 ore pana se intareste. La servire se poate orna cu felii de lamaie.

Rețete inrudite

YouTube

Mousse cu lamaie



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec cu lamaie si mac - petitchef
Chec cu lamaie si mac - petitchef
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Verrine cu tarta de lamaie
Verrine cu tarta de lamaie
6 porții
42 min
Ușor
5 / 5
Rețetă Zucchini cu lamaie si feta
Zucchini cu lamaie si feta
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ceai cu miere, lamaie si scortisoara
Ceai cu miere, lamaie si scortisoara
1 porții
9 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează