Petitchef

Choux cu foie gras si confit de ceapa

Cautati un aperitiv de petrecere? Alegeti choux cu foie gras si confit de ceapa ;-) O reteta usoara, care poate deveni chiar si rapida daca va pregatiti cojile in prealabil si le aranjati in ultima clipa! Un preparat 100% de casa, care este explicat pas cu pas mai jos ↓ ↓

Aperitiv
20 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

20

Cojile choux :

Materiale

  • Posh (facultativ)

Preparare

  • Etapa 1 - Choux cu foie gras si confit de ceapa
    Intr-o cratita, puneti apa cu untul si sarea, pe foc.
    Cand untul se topește, se adauga faina dintr-o singura miscare si se amesteca pana cand pasta rezultata se indeparteaza de marginile tavii.
  • Etapa 2 - Choux cu foie gras si confit de ceapa
    Luati de pe foc si adaugati ouale unul cate unul, amestecand de fiecare data. Se amesteca energic, deoarece elasticitatea aluatului se formeaza in aceasta etapa.
  • Etapa 3 - Choux cu foie gras si confit de ceapa
    Folosind un poshe, formati cojile la dimensiunea dorita. Bateti oul si ungeti cojile cu o pensula, rotunjind bine forma.
  • Etapa 4 - Choux cu foie gras si confit de ceapa
    Coaceți 25 de minute la 180°C . Aveti grija, ca la sfarsitul gatitului, sa nu le scoateți direct de din cuptor, pentru ca se vor dezumfla. Lasati usa cuptorului deschisa sa se raceasca timp de 10 minute inainte de a le scoate.
  • Etapa 5 - Choux cu foie gras si confit de ceapa
    Tăiati capacul fiecarui choux si adaugati niste confit de ceapa. Adaugati o bucata de foie gras si adaugati iar un pic de confit de ceapa.
  • Etapa 6 - Choux cu foie gras si confit de ceapa
    Puneti capacul si gata!


Poze

Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa - poza 2
Choux cu foie gras si confit de ceapa - poza 3
Choux cu foie gras si confit de ceapa - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

04/05/2018

Ma cac in gusturile voastre cosmopolite si de tot rahatul!

(1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 30/11/2017

Pe buneee??? Bravo neneaca! Ai lasat somonul si ai trecut la foie gras! Oare cati or sti ce e ala? Eu neam de neamul meu numai ficat de gasca am mancat sa stii!!!

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează