Petitchef

Cornulete sarate

Aperitiv
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

pt aluat:

umplut:

Preparare

  • Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica ,se framanta aluatul, se lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se intinde in foi groase de 1/2 cm, se taie triunghiuri, in care se pun fasiile de cascava/ sunca/ salamul(reteta originala era cu carnaciori, adaptat pt pitica, merge f bine si cu cremwursti), se ruleaza, se pun in tava unsa cu ulei si se mai lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se da la cuptor 30 min maxim. mai facut si niste spirale cu branza dintr-o parte din aluat.


Poze

Cornulete sarate
Cornulete sarate - poza 2
Cornulete sarate - poza 3
Cornulete sarate - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

20/09/2013

Yam...yam,ma gandesc ca sunt delicioase dupa cum arata!

(0) (0) Abuz
30/03/2013

.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Croissante cu sunca
Croissante cu sunca
3 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Burger
Burger
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează