Petitchef

Gaina umpluta

Aperitiv
4 porții
3 ore
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Gaina se curata, se spala, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie: UMPLUTURA:
    ceapa se caleste in uei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute; dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa; ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie.
  • Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori. Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa. Se tine la cuptor pana se rupeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne).


Poze

Gaina umpluta
Gaina umpluta - poza 2
Gaina umpluta - poza 3
Gaina umpluta - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Galette à l'italienne
Galette à l'italienne
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui baschez express la cookeo (multicooker)
Pui baschez express la cookeo (multicooker)
3 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează