Petitchef

Inele din foietaj

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se intinde jumatate din aluat intr-o foaie subtire, de forma dreptunghiulara si se unge, uniform, cu ciocolata. A 2-a foaie, intinsa de aceeasi dimensiune cu precedenta, se asterne peste surata ei cu ciocolata si se mai aplatizeaza putin cu succitorul.
  • Se taie fasii de aproximativ 2 cm latime, se rasucesc in spirala si se unesc capetele apasand bine pe ele, pentru a forma si mentine un inel.
  • Se coc la cuptorul incins in prealabil la 2-220C (410F) pana se rumenesc.
    Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc.

Rețete inrudite

YouTube

Foietaj cu ciocolata



Poze

Inele din foietaj
Inele din foietaj - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu ciocolata
Foietaj cu ciocolata
6 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Inimi din foietaj cu nutella pentru sf. valentin
Inimi din foietaj cu nutella pentru sf. valentin
20 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
6 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Meringues cu nutella
Meringues cu nutella
10 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Verrine kinder bueno
Verrine kinder bueno
6 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Ferrero rocher de casă
Ferrero rocher de casă
6 porții
6 h 20 m
Dificil
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează