Ingrediente: sucul de la 4 rosii proaspate 2 linguri de patrunjel tocat 2 linguri de coriandru proaspat tocat 2 linguri de frunze de telina tocate 1 / 2 ceasca...
Ingrediente: 450 g creveti sau mari 1 litru fond de pui (sau supa preparata din cubulete de concentrat) 6 tulpini de lemongrass, din cutie, tocate marunt 10...
Ingrediente: 1 ceapa medie tocata 2 catei de usturoi tocati 1 lingura unt 2 linguri ulei de masline 5 cartofi mari curatati de coaja si taiati bucati 2 maini...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: Pentru kebab 600 g carne, tocata (pui, miel, vita) 1 ou, usor batut 1 ceapa mica, rasa fin 4 catei mici de usturoi, rasi fin 1 lingurita praf...
Ingrediente: Pentru frigaruile de pui marinate: 4 piepturi de pui 10 cl de lapte de nuca de cocos cateva felii de ghimbir proaspăt 25 g de zahăr pudră 2...
Ingrediente: 1 ou 2 lingurite ulei 500 ml supa de pui sau apa cu cub concentrat 1 morcov,taiat cubulete 1 tulpina de telina,taiata 1 lingura orez 1 praz,taiat...
Pizza este o mâncare delicioasă, un amestec desăvârșit de gusturi și de arome care satisface și cele mai exigente gusturi. Fie că este vorba de rețeta tradițională de pizza sau de varianta românească de pizza acest fel de mâncare este potrivit pentru orice ocazie și...