Ingrediente: 1/2 cana pesmet 2 1/2 cana fulgi de porumb , mixati in blender 30 de secunde 2 linguri de seminte de susan 3/4 lingurite piper rosu 1 lingura...
Ingrediente: o bucata coasta de porc proaspata 3 cartofi un dovlecel o rosie amestec mexican congelat cozile de la o ceapa verde 4-5 catei de usturoi 1 ardei 1...
Ingrediente: 2 bucati file pangasius un dovlecel mai mic un morcov o telina mica un ardei gras o ceapa 3 catei de usturoi 3 linguri suc de rosii patrunjel...
Ingrediente: ½ de cana cu ardei verzi-tocati cubulete, ½ de cana ciuperci-feliate, 1/8 de lingurita maghiran, 1 cana spanac tocat, 2 oua intregi, 4 albusuri de...
Ingrediente: Pentru blat: 250- 300 g biscuiti 50 g alune sau nuci -100 g unt moale esenta de rom 1 lingurita scortisoara 1 lingura cacao 2 linguri zahar farin...
Aceasta este reteta noastr? preferat? de somon. Nu am s? dau cantit??i, pentru c? fiecare poate pune ingredintele în ce cantit??i dore?te. Avem nevoie de: - medalioane de somon (pute?i folosi foarte bine ?i file); - l?mâie; - usturoi; - cimbru; - ulei de
Un aperitiv foarte gustos, f oarte simplu de realizat ?i foarte aspectuos ?i totodat? o important? surs? de proteine ..
Ave?i nevoie de:
-10 ciuperci destul de mari - un ardei capia ro?u - un ardei verde - 4 fire d
Crapul romanesc de tip oglinda este mai dulce si mai gustos decit cel cu multi solzi.Chiar daca este putin gras, la cuptor se topeste grasimea si se rumeneste carnea asa ca este deosebit de bun. Un crap de 1 kg, la care i-am indepartat capul si coa
Ingrediente: - 4 pulpe de pui; - 700g cartofi (sau cât s? acopere tot fundul t?vii); - 1 fir de praz; - 2-3 c??ei de usturoi sau 2 fire de usturoi verde; - 2 fire de ceap? verde; - 1 cea?c? vin alb sec; - 1 cea?c? ap? sau sup? de pui; - verde?uri a la P
Nu stiu ce m-a apucat in ultima perioada, dar imi place carnea afumata tare de tot. De fapt de cand l-am nascut pe bb2, mi-am schimbat gusturile culinare, ba chiar am si mancat, for the first time, sarmale de Craciun, si chiftele ...eu, care uram carnea t
Saptamana trecuta m-am pomenit cu o pulpa de caprioara cadou. N-am mai gatit asa ceva pana acum asa ca am fugit repede la prietenul "Google" sa ne sfatuin. Am hotarat sa o marinez si fac slow-cooked - eram un pic ingrijorata ca - fiind vorba de vanat - nu
Foarte gustos si usor de facut. Singura ''dificultate'' este pregatirea muschiuletului cu 24 de ore in avans :). Intr-o caserola in care incape muschiuletul punem sos de soia o ceasca, usturoi 2-3 catei maruntiti, piper multicolor, maghiran uscat si/sau a
Aveam patru pastravi, o legatura de cimbru verde, lamai si dafin, am rasfoit "The Naked Chef" a dlui Oliver si am incins cuptorul. Am zdrobit cimbrul cu o lingurita de sare de mare si ulei de masline si am frecat pestii pe dinauntru si pe dinafara cu a