Petitchef

Jeleu de ananas

Desert
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • In 3-4 linguri de suc de compot se dilueaza amidonul
    restul de suc se amesteca cu zaharul si se pune pe foc pana la punctul de fierbere.
  • Se adauga amidonul diluat si se mai tine pe foc vreo doua minute.
  • Se indeparteaza de foc si se adauga ananasul taiat cubulete si lichiorul se lasa compozitia sa se raceasca.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa cu capac de foietaj
Supa cu capac de foietaj
3 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre... Ananas Cateva cuvinte despre... Ananas Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează