Petitchef

Prajitura Rumba

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Blat:

Crema:

Preparare

  • Blat:
    Albusurile se bat spuma, cu sare+ zahar( adaugat treptat) .
    Adaugam faina, nucile macinate( mama le pune intregi, dar eu le prefer macinate), stafidele si rahatul taiat cubulete.
    Turnam intr-o tava pe hartie pergament si dam la copt.
  • Crema:
    Galbenusurile + zahar+ vanilie, se fierb la baie marina, pana se ingroasa. Se da la racit.
  • Adaugam untul grecat bine.
    Asamblam prajitura: foaie de napolitana, crema, blat, crema, foaie de napolitana.


Întrebări:




Comentarii:

13/04/2012

De acum inainte va rog sa precizati durata pentru copt

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează