Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Tort la metru

De
(4.00/5 - 4 voturi)


Tort la metruTipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 25 minute
Timpul de gătire: 40 minute
Gata în: 1 h, 5 m
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 10 oua
- 1 cana ulei
- 2 cani zahar
- 2 cani faina
- mirodeni(esenta de vanilie,si de rom)
- 2-3 linguri cacao
Preparare:

Etapa 1: Bati albusurile cu zaharul.Freci galbenusurile cu uleiul si adaugi usor albusurile batute spume.Pui si faina treptat si adaugi mirodeniile.Imparti compozitia in 2 parti egale si in cea dea doua adaugi si cacaua,pentru a iesi colorata.

Etapa 2: Torni ambele compozitii,pe rand,in cate o tava de chec.Lasi la cuptor circa 35-40 de minute.Cand s-a racit putin,tai cele doua blaturi in felii si montezi tortul folosind alternativ cate o felie galbena si una de cacao.

Etapa 3: Ungi foile cu crema pe care foloresti si la tort cu fructe.Imbraci tortul in crema,iar cand il tai,incepi de la coltul tortului,ca sa iasa alb-negru.




Printează pagina
De poiy10 (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite



Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăTorturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbători


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Macrou vienezMacrou vienez
dezgustător
delicios