Petitchef
PETITCHEF

Tort la metru

De poiy10
(4.00/5 - 4 voturi)


Ingrediente:

- 10 oua
- 1 cana ulei
- 2 cani zahar
- 2 cani faina
- mirodeni(esenta de vanilie,si de rom)
- 2-3 linguri cacao

Preparare:

Etapa 1: Bati albusurile cu zaharul.Freci galbenusurile cu uleiul si adaugi usor albusurile batute spume.Pui si faina treptat si adaugi mirodeniile.Imparti compozitia in 2 parti egale si in cea dea doua adaugi si cacaua,pentru a iesi colorata.

Etapa 2: Torni ambele compozitii,pe rand,in cate o tava de chec.Lasi la cuptor circa 35-40 de minute.Cand s-a racit putin,tai cele doua blaturi in felii si montezi tortul folosind alternativ cate o felie galbena si una de cacao.

Etapa 3: Ungi foile cu crema pe care foloresti si la tort cu fructe.Imbraci tortul in crema,iar cand il tai,incepi de la coltul tortului,ca sa iasa alb-negru.


Printează paginaAdaugă la favorite
De poiy10poiy10

Punctează această reţetă:


Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăTorturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbători

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

(c) Madeinwork | Mențiuni legale