Petitchef

CIGHIR

Felul principal
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cantitatile nu le stiu, pentru ca sunt in functie de lungimea prapurei.
  • Toate maruntaiele se dau prin masina de carne, se condimenteaza.
  • Si se pun cateva oua pentru a lega compozitia , apoi se formeaza ca niste piftelute care se infasoara in prapure si se prajesc.
  • Pentru prajit nu e nevoie de ulei pentru ca se va topi grasimea din prapure atunci cand se pun la prajit.
  • Si pe final o poza cu printesa mea care mananca cu pofta mar cu morcovel.


Poze

CIGHIR
CIGHIR - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/01/2014

Si inca o mie de puncte, daca s-ar putea. Asta gatea si mama mea, dar zau daca mai aud pe cineva sa stie asa retete. De varzari mai intreb si nu stie nimeni, calbasi cu ceapa frecata, coltunasi cu brinza, invirtita cu nuca pisata, mincare rece din ceapa cu inima si limba...

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Ffffffff bun traditional

(0) (0) Abuz
22/12/2013

Eccelent

(0) (0) Abuz
18/12/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
10/12/2013

Foarte bun....fara cuvinte

(0) (0) Abuz
22/12/2011

De ce nu sa zis ce igrediente se pun in cighir?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pesto rosu
Pesto rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează